Тихомир Ченешков се завръща отново в Силистра

Нападателят Тихомир Ченешков се завръща отново в Силистра. Таранът от известната футболна фамилия игра през последните 2 години в полската Втора дивизия, а преди да заиграе в чужбина, носеше екипа на Доростол.

Президентът на фК Силистра 2009 Стоян Петров издаде, че до тежкото гостуване в следващия кръг на Две могили в неделя, Ченешков ще оъде уреден с картотека. Новоприемникът на силистренския футбол – фК Силистра, остана без централен нападател по време на историческата първа победа в историята си над Локомотив (Каспичан). Тогава острието Станислав Събев напусна контузен, като няма да види терен следващите 45 дена.

След двубоя депутатът от ГЕРБ Стефан Господинов е уверил отбора и ръководството, че ще се погрижи за намирането на инвеститор, чрез който фК Силистра да се утвърди в третия ни ешелон, а защо не да започне да мечтае и за по-високи цели, завърши Стоян Петров.

"Силистра Днес"

Related Posts

Наградиха победителите от областния кръг на конкурса за детска рисунка „С очите си видях бедата”

Коментарите са изключени за Наградиха победителите от областния кръг на конкурса за детска рисунка „С очите си видях бедата”

Бойко Борисов преряза лентичката на ново ГКПП

Коментарите са изключени за Бойко Борисов преряза лентичката на ново ГКПП

leave a comment

Create AccountLog In Your Account