Рапърът Криско в Силистра , по случай Деня на Европа

Областен информационен център – Силистра (ОИЦ) организира голям концерт на площад „Свобода“ за 9 май – Ден на Европа.

Първата част на събитието ще започне в 18:00 ч. и ще бъде под формата на детски хепънинг. ОИЦ-Силистра ще награди победителите в конкурса за детска рисунка на тема „10 години България в Европейския съюз“. За участие в конкурса бяха поканени 10 годишни деца – връстници на членството, които нарисуваха своите представи за България като част от голямото европейско семейство.

С много песни и танци, учениците от групите по проект „Твоят час“ от всички училища в гр.Силистра се включват в програмата. С техните участия, те ще представят своето училище и ползата от европейските средства, достигнали до тях чрез този проект.

Програмата ще продължи с концерт от 20:00 ч. на популярния изпълнител КРИСКО, а за финал – небето над Силистра ще бъде озарено от празнична заря.

Събитието е част от Национална кампания под надслов „ЗАЕДНО за Европа“ на Мрежата от Областни информационни центрове в България, чиято цел е отбелязване на три значими годишнини:

60 години Европейски социален фонд; 10 години от присъединяването на България към ЕС; 6 години от цялостното функциониране на Мрежата от Областни информационни центрове в България.

Организаторите отправят покана към всички малки и големи граждани на Европа за включване в събитията по повод Деня на Европа. При лошо време, събитията ще се състоят в залата на Община Силистра.

"Силистра Днес"

Related Posts

Множество пожари са били загасени през изминалия уикенд

Коментарите са изключени за Множество пожари са били загасени през изминалия уикенд

Спасителна операция “котка”

Коментарите са изключени за Спасителна операция “котка”

Create AccountLog In Your Account