Трима са задържани за наркоразпространение

Трима са задържани за наркоразпространение

Трима са задържани за наркоразпространение

Специализирана полицейска операция срещу наркоразпространението в региона е проведена вчера от служители на сектор „Криминална полиция” при РУ-Силистра. В хода полицейските действия на обществено място в областния град бил засечен 34-годишен мъж, с криминално минало, включително и изтърпявал ефективна присъда за държане на наркотични вещества. При извършения обиск у него били намерени 22.3 г суха листна маса, идентифицирана с полеви наркотест като канабис.

По-късно същия ден след предварителна оперативна работа в района на село Средище полицейски служители спрели за проверка лек автомобил „Рено” с варненска регистрация с 25-годишен водач и пътничка на 20 години. При извършеното претърсване на колата в джоб на една от вратите били намерени 21 г суха листна маса, реагирала на канабис при извършения полеви наркотест.

Двамата мъже и жената са задържани за срок до 24 часа. Продължава работата по разследването с оглед установяване и на други лица, съпричастни по случаите. Образувани са досъдебни производства.

"Силистра Днес"

leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create Account



Log In Your Account