Гавра! Казват, че сме 7 млн., за да прикрият геноцида над българите

Гавра! Казват, че сме 7 млн., за да прикрият геноцида над българите

Статистиката твърди, че малко над 7 милиона и 300 хиляди българи живеят на територията на страната. На разминаванията в отговорите на въпросите къде, как и защо живеят у нас тези българи обаче никои не обръща внимание, а се търси една правдива истина, която да замаже очите на огладнелия народ.

Ако преди 20 години българите са били над 9 милиона, то днес едва ли броят ни надвишава 6 млн, но управляващите няма как да си признаят загубата на най-ценния ресурс – хората в една държава.

Отрицателният естествен прираст не се дължи на нестихващата емиграция, блъска се в гърдите НСИ, затваряйки очи за зловещите факти. Българите масово бягат в чужбина – тези, които успяват, го правят още като студенти, другите – след като се помъчат година- две и видят, че в България нищо добро не ги очаква – само мизерия.

Геноцид срещу българите и нищо друго е причината да намаляваме с всеки изминал ден, въпреки опитите на управляващите да замаскират изчезването на нацията ни с измислени преброявания.

Ако наистина резултатите бяха достоверни и наистина сме 7 млн., как ще се обясни това, че самите преброители признават, че в списъците се включват и българи, установили се трайно зад граница. Как и в какви количества е преброена ромската маса – онези, които нямат лична карта, а ако имат такава, са регистрирани по 50 – 100 души на един адрес. Как се обяснява, че едни хора, които преди са били регистрирани във Видинско например, сега не се появяват в нито една друга част от страната – според бройката не са заминали, не са починали, а са някъде там по пътищата, за да запълнят сумата до 7 млн. и нещо.

Цирк ли беше цялото това преброяване, питат се мнозина и с право. Това колко ще са българите, като станат ясни официалните резултати, се знае сигурно от месеци, ако не и от години.

http://www.razkritia.com

"Силистра Днес"

leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create AccountLog In Your Account