Рокаждийте от “Епизод” представят албум в Силистра

Рокаждийте от “Епизод” представят албум в Силистра

В началото на месец октомври се появи новият, девети студиен албум на родните метъл патриоти Епизод. „Народът на Дуло” отбелязва по най-добрият начин 20-годишният юбилей на групата, като в същото време се явява и официален дебют на Васил Бележков на соло китарата. Специалният повод е отбелязан и с гост участия зад микрофона на Звезди от Ахат (в откриващото „Неспокойни дни”), Данчо Караджов от Сигнал (в чудесната балада „Вярност”) и Филип Бръшков от Команда 5 в „Спомен”.
Албумът ще бъде представен официално в Силистра тази събота (15.01), от 21:00 ч. в клуб “Сода”, който все по-често става място, където гостуват рок и метъл банди.
SilistraDnes.com припомня, че албумът трябваше да бъде представен в Силистра още през месец декември, но проблеми в групата, наложиха промяна в датата.
Песните са по текстове на англичанина Джордж Байрон, шотландеца Робърт Бърнс, французина Йосташ Дешан, руснака Николай Некрасов и българите Иван Вазов, Пейо Яворов и Александър Хофарт. Последният (който всъщност е създателят на отдавна разпадналата се българска рок-група Атила) се включва много силно като автор на текстовете и музиката на двете най-силни парчета в албума, както и художник на обложката.

"Силистра Днес"

comments
  • Мамарчев

    13.01.2011 at 21:10

    Определено ще се посети! 😉

  • leave a comment

    Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

    Create Account



    Log In Your Account