Геша: Отмениха ни редовен гол срещу Лудогорец (видео)

Геша: Отмениха ни редовен гол срещу Лудогорец (видео)

Снимка: Интернет
Снимка: Интернет

Наставникът на Доростол Георги Иванов-Геша заяви, че съдия на мача с Лудогорец е отменил редовен гол на неговия тим.

“Повече заслужавахме победата. Момчетата ми играха със сърце, бориха се мъжки. Раздадоха се от първата до последната минута. Сега пак изгледах запис и за пореден път се убедих, че ни отмениха напълно редовен гол, но вече няма какво да променим. Резултатът е 0:0. През второто полувреме Игнат Дамянов вкара, а съдията Георги Кабаков не зачете попадението, тъй като видял засада. Такава обаче нямаше. Реферът се справи добре през срещата, но в тази ситуация определено беше подведен от помощника си”, коментира Георги Иванов.
“Лудогорец имат големи претенции, но срещу нас не показаха нищо запомнящо се, надиграхме ги. Не съм съгласен с твърденията им, че със сигурност щели да ни бият, ако срещата се бе играла на по-хубав терен”, добави треньорът на Доростол.

Скъпи читатели, предоставяме ви и видео материал, в който ясно се вижда ситуацията с отменения гол. По време на паса към Игнат Дамянов, играча ни е на една линия с играч на гостите, което прави гола абсолютно редовен.  Оставяме Ви да видите и прецените сами ситуацията.

"Силистра Днес"

comments
  • Мафия, няма какво да се каже. Поздравления за момчетата от Доростол, който до последния сигнал се бориха. Продължавайте така и за напред !

  • leave a comment

    Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

    Create Account



    Log In Your Account