Депутати си мерят тапиите в парламента

Депутати си мерят тапиите в парламента

“Давам 100 лв. на този, който ми покаже дипломата на Господинов”, обявил Антон Кутев “Очаквам Антон Кутев да депозира в приюта за бездомници в Силистра тези 100 лева“, отговори Стефан Господинов. който с гордост показа тапията си за висше образование.

Гербаджии и социалисти влязоха в задочен спор кой какво висше обарзование има.
В кулоарите на НС депутатът от ГЕРБ Стефан Господинов с гордост размаха тапия за висше, обиден от думите на социалиста Антон Кутев, че не е висшист той спретна извънреден брифинг.

Гербаджията се изправи на трибуната в кулоарите, засегнат от думите на политопонента си, казани преди седмица в Силистра, че няма висше образование.”Давам 100 лв. на този, който ми покаже дипломата на Господинов”, обявил тогава Кутев при посещение в града.

Депутатът от ГЕРБ  обясни, че е завършил история, а дипломата му е от 1991 г., издадена от Великотърновския университет. “Очаквам той да депозира в приюта за бездомници в Силистра тези 100 лева“, заяви гербаджията. Освен това той настоява Кутев да му се извини до две седмици. В противен случай Стефан Господинов се зарече да заведе иск срещу него и да сезира парламентарната корупция по етика.

Освен, че показа дипломата си, депутатът от ГЕРБ контраатакува. Той поиска колегата му от БСП да каже публично какво е висшето му образование, работил ли е в борд на директорите на дружество по време на тройната коалиция, каква заплата е взимал и съответствало ли е образованието му на поста, който е заемал.

"Силистра Днес"

leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create Account



Log In Your Account