Натоварена смяна за силистренските огнеборци

Натоварена смяна за силистренските огнеборци

Натоварена смяна за силистренските огнеборци

Пожар в стърнище се прехвърлил в широколистна гора и обхванал 20 дка от нея. Произшествието е станало вчера около 16:10 часа в района на село Смилец. Огнеборци от РСПБЗН-Силистра загасили пожара, спасени са 70 дка гора.

Кухненско обзавеждане изгоряло при пожар, причинен от късо съединение в апартамент в Силистра вчера около 22:10 часа. Екип на РСПБЗН в града загасил пожара, преди да унищожи жилището.

Камион се запалил в движение по околовръстния път край Тутракан вчера около 15:55 часа. Причината е техническа неизправност. Изгоряла част от товара му – 3 тона слънчогледов шрот, но са спасени останалите 23 тона, както и камионът, след като екип на местната противопожарна служба погасил огъня.

Няма материални щети при други 12 пожара, възникнали вчера в Силистренска област. Горели са основно стърнища и сухи треви вследствие на небрежна работа с огън. Спасени са пояс в района на село Смилец, земеделска кооперация в село Айдемир, къща в Дулово и гора в землището на село Богданци, където в овладяването на огъня е участвала и гасаческа група от Главиница.

"Силистра Днес"

leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create Account



Log In Your Account