Новото класиране в “Б” група: БФС отново лансира Лудогорец!До кога?

Новото класиране в “Б” група: БФС отново лансира Лудогорец!До кога?

В поредна парадоксална ситуация попадна родния футболен съюз. Боби Михайлов и компания се подиграха с труда на половината отбори от Източната и Западната “Б” група.
Поради големия брой отказали се отбори от двете ни втори дивизии реултатите на много отбори от първия полусезон не бяха признати. Така настъпиха големи размествания в двете групи. На запад Ботев и Етър вече са с равни точки, а на изток Черноморец (Поморие) сдаде първото място на Спартак (Пловдив).
Така излиза, че отборите, които с пот на челото са спечелили мачовете си срещу вече несъществуващите Дунав, Черноморец (Балчик), Ком-Миньор и т.н., са сторили това напразно.
Парадоксът идва от разбирането за “полусезон”. По наредба, ако отбор се откаже на полусезона, то резултатите му от първата част се запазват, а през втората част на шампионата противниците получават служебни победи с по 3:0. През тази година обаче шампионата в двете “Б” групи е от три части и не се знае какво точно се разбира под “полусезон”.
Безумието на БФС обаче едва ли изненадва някого. Разградският Лудогорец продължава да бъде лансиран и “тикан” нагоре. Явно парите са най-важната част в българския футбол.
Това значи ли, че ако последния в класирането Несебър бъде поет от още по-богат човек, ще бъде направено ново класиране, в което ще са лидер?

Ето и новото класиране:
1. Лудогорец 22 т.
2. Спартак Пд 21 т.
3. Черноморец (П-е) 20 т.
4. Любимец 20 т.
5. Доростол 19 т.
6. Светкавица 17 т.
7. Добруджа 14 т.
8. Брестник 10 т.
9. Несебър 9 т.

"Силистра Днес"

comments
  • Добруджанец

    05.03.2011 at 20:23

    Боби Михайлов кога и да сдаде поста, все ше е късно…

  • leave a comment

    Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

    Create Account



    Log In Your Account