ОИЦ-СИЛИСТРА ОРГАНИЗИРА ИНФОРМАЦИОННА СРЕЩА В ПОДКРЕПА НА ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВОТО

ОИЦ-СИЛИСТРА ОРГАНИЗИРА ИНФОРМАЦИОННА СРЕЩА  В ПОДКРЕПА НА ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВОТО

ОИЦ-СИЛИСТРА ОРГАНИЗИРА ИНФОРМАЦИОННА СРЕЩА В ПОДКРЕПА НА ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВОТО

Коментарите са изключени за ОИЦ-СИЛИСТРА ОРГАНИЗИРА ИНФОРМАЦИОННА СРЕЩА В ПОДКРЕПА НА ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВОТО

Областен информационен център – Силистра (ОИЦ-Силистра) организира на 26 юли 2018 г. (четвъртък), от 14,00 ч. информационна среща за представяне на процедура „Насърчаване на предприемачеството“ по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020.

Допустими по настоящата процедура за подбор на проекти са кандидати, които отговарят на изискванията за микро, малко или средно предприятие съгласно Закона за малките и средни предприятия и които са регистрирани като такива след 31.12.2016 г. Важно допълнение е, че е допустимо участието на новосъздадени предприятия. Подкрепата е за точно определени икономически сектори, чиито кодове на икономическа дейност са описани в условията за кандидатстване. Кандидатите от област Силистра получават допълнителни точки при оценяване, съгласно критерия за регионална приоритизация на проектите.

Безвъзмездната финансова помощ е в размер до 80% от стойността на проекта. По процедурата има два крайни срока за кандидатстване в зависимост от кода на икономическа дейност – 05.09.2018 г. и 07.11.2018 г.

Експертите от центъра ще запознаят всички заинтересовани с условията за кандидатстване по процедурата, ще бъдат подложени на коментар и дискусия критериите и методологията за оценка на проекти, като ще бъде демонстрирана и електронната система ИСУН 2020.

В първата част на събитието ще бъде представена и възможността за стартиране на собствен бизнес чрез Финансовия инструмент „Микрокредитиране със споделен риск“ по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014 – 2020 г.

Заповядайте на 26 юли (четвъртък), от 14:00 ч., в залата на ОИЦ-Силистра

(сграда на Художествената галерия, вход към Кукления театър)!

"Силистра Днес"

Related Posts

Утре празнуваме “Европейски ден на статистиката”

Коментарите са изключени за Утре празнуваме “Европейски ден на статистиката”

Актуални възможности за подпомагане на млади фермери и дребни земеделски стопанства по Програмата за развитие на селските райони 2014-2020

Коментарите са изключени за Актуални възможности за подпомагане на млади фермери и дребни земеделски стопанства по Програмата за развитие на селските райони 2014-2020

Create AccountLog In Your Account