Пожарникари отличници бяха избрани да представят Силистра на национален конкурс

Пожарникари отличници бяха избрани да представят Силистра на национален конкурс

Пожарникари отличници бяха избрани да представят Силистра на национален конкурс

Областна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението”-Силистра излъчи огнеборците, които ще я представят на националния конкурс „Пожарникар на годината” – 2017 г.

В направлението „Пожарогасителна и спасителна дейност” областен победител е младши експерт Пламен Стоянов, началник на дежурна смяна в РСПБЗН-Дулово.  Той работи в системата на МВР от 9 години. Заслужил е номинацията с участието си в ликвидирането на 35 пожара, провеждането на 3 спасителни операции и 14 пожаро-тактически занятия, както и с показани отлични резултати в текущите изпити на пожарникарския състав.

Ивайло Владев, инспектор „Държавен противопожарен контрол и превантивна дейност” в РСПБЗН-Тутракан, оглавява класирането в направлението „Контролна дейност”. За 13-годишния си стаж като огнеборец той е преминал на различни нива и длъжности в районната служба. Отличен е не само за постигнати високи резултати в пряката професионална дейност, но и заради активната си работа с младежките противопожарни отряди „Млад огнеборец”.

Със заповед на директора на РД „Пожарна безопасност и защита на населението” комисар Румен Мъров двамата огнеборци са наградени с „Писмена похвала”. Те ще представят дирекцията на национално ниво в конкурса „Пожарникар на годината”, който ще се проведе в столицата за 23-ти пореден път.

"Силистра Днес"

Related Posts

Над двадесет пожара в цялата област са горели през почивните дни

Коментарите са изключени за Над двадесет пожара в цялата област са горели през почивните дни

Овладян пожар в Силистра

Коментарите са изключени за Овладян пожар в Силистра

Огнен петък са преживели силистренските пожарникари

Коментарите са изключени за Огнен петък са преживели силистренските пожарникари

leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create AccountLog In Your Account