Полицейска хроника- 13.04

Полицейска хроника- 13.04

Снимка: Интернет
Снимка: Интернет

200 лева глоба ще заплати 56-годишният Б.Т. за непристойно поведение. Наказанието му е наложено от Силистренския районен съд по Указа за борба с дребното хулиганство. На 11 април около 10.00 часа по бул. „Македония” в областния град мъжът се възпротивил на полицейска проверка, обиждал и ругал служителите на реда. След съставен акт по Указа за борба с дребното хулиганство, съдът му наложил административно наказание глоба.
Дулово. Водач с 2,77 промила алкохол е установен тази нощ от дуловски полицаи. Проверката е извършена около полунощ в района на жп гарата в града. При проба с дрегер в издишания въздух от Е.М.(25 г.) – водач на „Форд Ескорт”, са установени 2,77 промила алкохолно съдържание. Водачът е задържан в полицейския арест, образувано е досъдебно производство.
204 кутии цигари на стойност 880 лева откраднало неизвестно лице от магазин в село Вокил. Престъплението е извършено чрез взломяване на врата в нощта срещу 12 април. На адреса е извършен оглед и е образувано досъдебно производство.


Тутракан. Кражба на цигари е извършена и в село Звенимир. В нощта срещу 12 април чрез взломяване от магазин в селото са откраднати 283 кутии цигари от различни марки. По случая работи РУ „Полиция” – Тутракан, образувано е досъдебно производство.
Пожарна безопасност и защита на населението. Един е пожарът, възникнал вчера в областта. Горели са сухи треви край село Калугерене. Пожарът е потушен от служители на Противопожарен участък – Главиница. Няма материални загуби.

"Силистра Днес"

Related Posts

leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create Account



Log In Your Account