Декларация на ръководство на ОФК „Доростол-2003″ преди мача с “Лудогорец”

Декларация на ръководство на ОФК „Доростол-2003″ преди мача с “Лудогорец”

Уважаеми приятели на футбола и фенове на „Доростол“!

В събота от 17.00 часа на стадион „Луи Айер“ в Силистра ще се изиграе поредната среща от първенството на Източната „Б“ футболна група между „Доростол“ и „Лудогорец“ – Разград.
Интересът към този двубой от цялата спортна общественост е обясним – двата отбора заемат първото място в групата с еднакъв брой точки, като „Лудогорец“ има по-добра голова разлика.
Обръщаме се към всички вас с апел да напълним стадиона и да подкрепим нашия „Доростол“!
Знайно е, че между „Доростол“ и „Лудогорец“ има спортна надпревара, която датира от много години. Благодарение на тази спортна надпревара ние сме били свидетели на футболни срещи, които ще останат в историята на футбола в двата региона, срещи, които са минавали под знака на спортменството, феърплея и истинския футбол!
Несъмнено мачът в събота ще е поредният от тези двубои между „Доростол“ и „Лудогорец“, който отново ще се изиграе на високо спортно ниво и по всички закони на спортменството и феърплея.
Да подкрепим нашия „Доростол“!
Изпозваме възможността да се обърнем към всички силистренски фенове и почитатели на футбола с молба да не се поддават на провокации от страна на агитката на „Лудогорец“, ако има такива.
Нека да се наслаждаваме на прекрасната игра на двата отбора, нека всяка агитка да подкрепя искрено и емоционално своите играчи.
Нека да превърнем този ден в истински футболен празник за гр. Силистра и да напълним до краен предел стадион „Луи Айер“ – в събота, 2 април, от 17.00 часа!

С уважение:

Милен ПЕНЧЕВ – президент на ОФК „Доростол-2003″
Живко ВЕЛИКОВ – спонсор
Иво ЛОЗЕВ – спонсор

"Силистра Днес"

comments
  • Юлиян Желев

    31.03.2011 at 8:19

    Добре де, дявол да го вземе. Виждате, че в бързината съм “изял” една-две букви, тъй като съвместявам и длъжността на пресаташе на клуба. Защо не ги коригирахте, бива ли такива детинщини? Поправете грешките, те са неволни, допуснати в бързината. Друга е идеята на тази декларация, вие сте умни момчета и сте схванали правилно каква е тя.
    С уважение! :))

  • "Силистра Днес"

    31.03.2011 at 8:52

    Желев, ти си пропиля уважението което имаше от нас, няколко дни по-рано. Това е декларация на ръководството и не я има само при теб. Дори и да е писана от теб, то тя е подадена от клуба. Има грешки – които ще бъдат поправени. А за детинщини да не говорим, че да не почна да изброявам твоите !

  • leave a comment

    Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

    Create Account



    Log In Your Account