Програма за спортния уикенд в Силистра

Програма за спортния уикенд в Силистра

За пореден път ще Ви представим програмата за спортните събития в Силистра през идния уикенд.

Утре (събота) от 11:00 ч. непобедимият ВК “Елит” ще гостува в град Варна, на “Черноморец” (Бяла). До момента “Елит” пишат история в Източната аматьорска лига, като записаха 12 победи от 12 изиграни мача.

На следващият ден (неделя) от 10:00 ч. децата на ФК “Доростол” , водени от Даниел Георгиев посрещат отбора на “Черноморец” (Балчик), в мач от 13 кръг на първенството. Час и половина по-късно (в 11:30 ч.) и юношите-младша възраст с треньор Вилиян Петров, ще премерят сили с “Черноморец”.

По-късно от 16:30 ч. На стадиона в град Алфатар, силистренският ФК „Силистра” гостува на местния „Добруджанец” в много интересен мач от Областното първенство по футбол.

Спортният уикенд завършва в култовото село Мъдрево, където отбора на “Белица” ще играе срещу “Скрита сила”. Двубоят е с начален час 16:00 ч.

Очаквайте подробности от всички спортни събития!

"Силистра Днес"

comments
  • Паралел44

    09.04.2011 at 9:53

    Момчета, вижте този текст от линка, който ви пускам и го сравнете с вашия. Вижте и снимката. Това е един измекяр от Варна, който краде безогледно, без да посочва първоизточника на информацията. Освен това е нагъл, също до безобразие. Неговата елементарна логика говори, че трябва да закара личния си блог на първо място в Гугъл и по този начин да печели пари, по някакви си стотинки върху всяко кликване върху дадена реклама. Казва се Божидар Иванов или нещо от този род. Пускам ви този линк, защото този измекяр трябва да се реше отвсякъде. За целта. Първо, като си напишете статията, най-отдолу пишете името на вашия сайт и го правете като активен линк. След това новините по RSS ги отрежете – не пълен текст, а ги направете резюме. Защото с такива боклуци като този само това е вариантът да се борим. Можем и съдебно дело да заведем. Ние бяхме решили да го докладваме в Гугъл, които са безкомпромисни към такива боклуци, но после се отказахме, но може би следващата седмица ще го направим.

  • leave a comment

    Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

    Create Account



    Log In Your Account