Ексклузивно: Велимир Иванович официално играч на Доростол

Ексклузивно: Велимир Иванович официално играч на Доростол

От днес, 10:00 ч. сутринта, сръбският халф Велимир Иванович вече е официално играч на “Доростол”. Футболистът, чийто дебют се очаква с огромен интерес,  бе картотекиран в Българския футболен съюз (БФС).  Най-вероятно Иванович ще дебютира още тази събота (5 март), когато “Доростол” посреща “Добруджа” в първия си мач от пролетния дял на “Б” група.
Халфът е юноша на сръбския “Раднички”, след което преминава в столичния “Славия”. Именно в “Славия” Иванович прави име в българския футбол и веднага се превръща в любимец на феновете със сърцатата си игра. След ерата “Славия”, пред Велимир се изправя ново предизвикателство- “Спартак” (Варна),които тогава се състезават в “А” ПФГ. Силен сезон изиграва сърбина във варненския тим- 27 мача, 2 гола и повече от 2300 минути игра.
През последните два сезона Иванович отново играе в отбор от “А” група- “Миньор” (Перник). В пернишкият клуб той изиграва повече от 35 мача.
Със сигурност Велимир Иванович е най-класното попълнение за “Доростол” от няколко години насам. Привържениците на силистренци се надяват и тук да покаже същото себераздаване, с което спечели сърцата на много фенове в България.

"Силистра Днес"

leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create Account



Log In Your Account