Доростол освободи Диян Драганич

Доростол освободи Диян Драганич

Снимка: dorostol2003.com
Снимка: dorostol2003.com

Юношата на сръбският гранд “Цървена Звезда” Диян Драганич, който изкара пробен период в “Доростол”, бе освободен от тима на силистренци. Причината за това не са спортно-техническите качества на футболисти, а проблеми със състазателните права. Повече от месец би отнело уреждането на сърбина в БФС и затова треньорският щаб на силистренци са решили да не се възползват от услугите му.  Драганич изигра един мач с екипа на “Доростол” и това бе контролата с “Белица” (3:1).
Междувременно “доростолци” са крайно мобилизирани, преди важното гостуване утре в Пловдив на местният “Спартак”. Няма контузени или наказани играчи, освен  Мирослав Начев, който е с тежка травма и ще се възстановява още доста време. Това значи, че старши -треньора Георги Иванов, може да използва най-доброто, с което разполага в борбата за трите точки събота.
Припомняме, че първият мач между двата тима завърши с инфарктна победа с 2:1 на стадион “Луи Айер”. Тогава домакините успяха да обърнат резултата от 0:1 до 2:1 в последните 5 минути.

"Силистра Днес"

Related Posts

България и Румъния в общ проект: „ВИЗА – Агенция за трансгранична трудова мобилност“

Коментарите са изключени за България и Румъния в общ проект: „ВИЗА – Агенция за трансгранична трудова мобилност“

leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create AccountLog In Your Account