“Доростол” заминават за Албена в сряда, “соколите” вече в Силистра

“Доростол” заминават за Албена в сряда, “соколите” вече в Силистра

Бившите играчи на “Спартак” (Варна) Венцислав и Ивайло Маринови вече са в Силистра. Днес те се присъединиха към силистренския отбор и в сряда заминават за Албена, където “Доростол” ще участва в турнира “Албена къп 2011”.

Ето и кратки визитки на двете нови попълнения

Венцислав Маринов е български футболист, защитник. Роден е на 21 февруари 1983 г. във Варна.

Маринов е юноша на Феърплей Варна, а през 2005 г. преминава в Спартак (Варна). Там той играе четири сезона, три от които в “А” група. В трите си сезона в “А” група Маринов има 51 мача и 3 гола.

Освен това е носил екипа и на Черноморец (Балчик).

Ивайло Маринов е 28-годишен вратар, който е носил дълги години екипа на “Спартак” (Варна).  В краят на 2010 годинам, Маринов бе спряган за трансфер в чуждестранен отбор, но след редица обстоятелства, той продължи да пази на “Спартак” (Варна).

Междувременно стана ясно, че очаквания бразилски футболист, за който първи Ви уведоми Силистра днес, не е пристигнал днес на стадион “Луи Айер”. Старши-треньора Георги Иванов сподели, че вероятно кариоката ще се присъедини към отбора на турнира “Албена къп”. Той издаде , че бразилеца запоследно е тренирал в “Черноморец’ (Балчик), като дори е отбелязъл гол в контролата със “Светкавица”.

Сряда сутрин “доростолци” тръгват за северния курорт, като още същия ден ще изиграят и първия си мач от турнира. Съперник ще бъде тима на “Спортист” (Своге). Екипът на Силистра днес, прави всичко възможно да излъчва мачове на “Доростол” в турнира на живо.

"Силистра Днес"

leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create Account



Log In Your Account