Според НАП Силистра, наблюдаваната бензиностанция е изрядна

Според НАП Силистра, наблюдаваната бензиностанция е изрядна

Снимка: Интернет

Седем дни работи силистренска бензиностанция под постоянен 24-часов физически контрол. Служителите на НАП Силистра осъществиха наблюдението след селекция от Териториална дирекция Варна, причината е късното въвеждане на устройството за онлайн връзка с информационната система на НАП. При първите проверки след изтичане на срока за свързване на обектите за продажба на гориво с НАП, бензиностанцията не е работела поради липса на такава.

При наблюдението инспекторите са следили за съответствие между данните при зареждане и отчитане на горивото, стойностите са били сравнени с предходен и последващ период. Проверяващите са  следили и за спазване на данъчното и осигурителното законодателство. Нарушения не са установени.

Към момента два магазина за хранителни стоки в Силистра са под непрекъснато наблюдение от страна на служители на приходната агенция в Силистра. Подобен род проверки вече се утвърдиха като добър начин за контрол и ще продължават да се извършват и занапред.

"Силистра Днес"

Related Posts

Наградиха победителите от областния кръг на конкурса за детска рисунка „С очите си видях бедата”

Коментарите са изключени за Наградиха победителите от областния кръг на конкурса за детска рисунка „С очите си видях бедата”

leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create AccountLog In Your Account