Честитка: Чакайте отново три фактури от Мтел накуп

Честитка: Чакайте отново три фактури от Мтел накуп

За последно – три фактури накуп и край! Това обещават от мобилния оператор Мтел и заявяват, че след като се издължат за януари, февруари и март, абонатите ще могат да си отдъхнат. Фактурирането ще е ежемесечно, а издаването на фактурите – навреме.
Вярвате ли им? Аз не! Най-лесно е да си измият ръцете и след това „последно” да сложат още едно последно „последно”, защото системата все още не им е тръгнала, защото софтуерът отказвал, защото… Мнозина са на същото мнение – никога не казвай никога и никога не вярвай на никога особено ако отсрещната страна е толкова алчна като Мтел.
Не само алчна, но и нагла! Хората се надпреварват да се оплакват и недоволстват, а гигантът не спира да се хвали, глух за жалбите и ругатните. Шефът на Мтел Андреас Майерхофер с усмивка на задолство обяснява по колко милиона обаждания на ден обработват от компанията, колко са кратките съобщения и колко влизанията в интернет, сякаш до него не е достигал нито един глас на недоволство.

Не количеството е важно, а качеството! Когато от Мтел не могат да предложат на абонатите си качествено обслужване, когато не изпълняват договорните условия и когато са обект на хиляди гневни възклицания, за какви милиони обаждания става дума!

Сега отново се хвърля пепел в очите – фактурите ще са месец за месец! Добре, ще почакаме ще видим и ще дойде ред на поредната вълна от недоволство, защото прекалено дълго българинът говореше секунди, а плащаше златни пари. Сега джобовете ни са почти празни, а желаещите да се набутват – дефицитни.
„Ако отново се изгабаркат с нас и отново ни пускат по три фактури наведъж, нека се готвят за война!”, пише с плам онлайн потребител. За него, а и за всеки, опарил се от алчността на оператора, това обещание ще е последното! Или те, или ние!

Разкрития

"Силистра Днес"

comments
  • Te hubavo pra6tat fakturite ama problema e 4e ne davat razpe4atkite

  • tova sa te mtel….tolkova mnogo hora sa se otkazali ot mtel 4e prosto posle i da iskat edva li 6te gi varnat..sas tezi zabavqniq za pla6tane.Te dori i lajat v smetkite…..abe prosto nqmam dumi.. no zatova pak pone 4e ima GLOBUL!

  • Ще има и 60 дневен срок за плащане и възможност за разсрочено плащане. Всъщност това е най-важното което каза шефа на М-тел, но липсва в тази статия.

  • Кой каза че са 3 накуп? Тука стана като народните приказки, дето всеки следващ добавя по нещо от себе си….

  • leave a comment

    Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

    Create Account



    Log In Your Account