Доростол без победа в шест мача- все още в зоната на бараж

Доростол без победа в шест мача- все още в зоната на бараж

В слаба форма се намира отбора на ФК “Доростол”. Тимът няма победа от шест мача, в които записа 3 равенства и 3 загуби. Последният успех датира от 19 март, когато силистренци удариха “Спартак” в Пловдив с 1:0. След това обаче спада във формата е очевиден, като през изминалата седмица “доростолци” бяха победени и от аутсайдера “Добруджа”.

Въпреки слабите игри в последно време “Доростол” все още заемат второ място в класирането, което дава право за участие на бараж за влизане в “А” група. С равен брой точки са “Доростол”, “Спартак” (Пловдив), “Черноморец” (Поморие), като силистренци са с най-добри показатели в директните мачове. След шест мача без победа, целта поставена от ръководството на “Доростол”- бараж за “А” група все още изглежда реална.

Това разбира се може да се случи след коренна промяна на играта и победа още тази събота срещу пряк конкурент за второто място- “Черноморец” (Поморие). Двубоят е от изключително значение за “Доростол” и ръководството призовава феновете да подкрепят отбора, въпреки слабата игра последните мачове. Дербито с “Черноморец” е събота от 18:00 ч. на стадион “Луи Айер”.

"Силистра Днес"

leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create Account



Log In Your Account