Доростол без победа в шест мача- все още в зоната на бараж

Доростол без победа в шест мача- все още в зоната на бараж

В слаба форма се намира отбора на ФК “Доростол”. Тимът няма победа от шест мача, в които записа 3 равенства и 3 загуби. Последният успех датира от 19 март, когато силистренци удариха “Спартак” в Пловдив с 1:0. След това обаче спада във формата е очевиден, като през изминалата седмица “доростолци” бяха победени и от аутсайдера “Добруджа”.

Въпреки слабите игри в последно време “Доростол” все още заемат второ място в класирането, което дава право за участие на бараж за влизане в “А” група. С равен брой точки са “Доростол”, “Спартак” (Пловдив), “Черноморец” (Поморие), като силистренци са с най-добри показатели в директните мачове. След шест мача без победа, целта поставена от ръководството на “Доростол”- бараж за “А” група все още изглежда реална.

Това разбира се може да се случи след коренна промяна на играта и победа още тази събота срещу пряк конкурент за второто място- “Черноморец” (Поморие). Двубоят е от изключително значение за “Доростол” и ръководството призовава феновете да подкрепят отбора, въпреки слабата игра последните мачове. Дербито с “Черноморец” е събота от 18:00 ч. на стадион “Луи Айер”.

"Силистра Днес"

Related Posts

Бивша кравеферма се оказа оранжерия за наркотици

Коментарите са изключени за Бивша кравеферма се оказа оранжерия за наркотици

Бягство през границата към Румъния

Коментарите са изключени за Бягство през границата към Румъния

Заловиха мъжа , които използва коте за дресировка на кучето си

Коментарите са изключени за Заловиха мъжа , които използва коте за дресировка на кучето си

leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create AccountLog In Your Account