“Училище за родители” в Силистра и през тази година

“Училище за родители” в Силистра и през тази година

Системата „ТУР” ще бъде в основата на заниманията в „Училище за родители” в Силистра през тази година, съобщиха от общинската дирекция по здравеопазване и социална политика – организатор на услугата.

Системата „ТУР” включва тренинги за успешно родителство, които се водят от психолог. Въвеждащата тема „Беззагубният” метод за разрешаване на конфликтите” е преминала при интерес от страна на 20-на родители. Родителските страхове ще бъдат в центъра на втората среща на родителите и специалисти. В годишния план на „Училище за родители” са предвидени общо 13 теми по проблеми, засягащи взаимоотношенията родител-дете. Заниманията в „Училището за родители” се водят в залата на превантивно-информационния център в сградата на бившия Младежки дом един път в месеца.

Вратите на „Училище за родители” са отворени вече трета година за всички майки и бащи, заинтересувани от възпитанието и превъзпитанието на децата си, напомнят организаторите.

"Силистра Днес"

Related Posts

“Шото-Витяз” с цял куп медали от националното първенство по карате

Коментарите са изключени за “Шото-Витяз” с цял куп медали от националното първенство по карате

Окръжната прокуратура в Силистра протестира размера на наказанието на учителя по музика от Дулово, блудствал с 6 деца, и настоява за присъда 10 год. лишаване от свобода

Коментарите са изключени за Окръжната прокуратура в Силистра протестира размера на наказанието на учителя по музика от Дулово, блудствал с 6 деца, и настоява за присъда 10 год. лишаване от свобода

leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create AccountLog In Your Account