Гимназията в село Средище получи поредното си отличие

За втора поредна година Професионална гимназия по механизация на селското  стопанство „Никола Йонков Вапцаров“ село Средище е отличена за качествено изпълнение на проект по Програма „Еразъм+“ от Националната агенция на програмата – Център за развитие на човешките ресурси. Наградата се връчва за отлично реализиран проект  на тема: „Международна мобилност – адаптирани   към променящите се пазарни условия ученици“, № 2016-1-BG01-KA102-023002  по Програма „Еразъм+”,   Ключова дейност 1:  „Образователна мобилност за граждани“ . 

ПГМСС село Средище е единственото земеделско училище, получило отличие за качествено изпълнение на проект за 2017 г. Наградата – сертификат и плакет за качествено изпълнение на проект по Програма „Еразъм+“ бе връчена на директора на гимназията Камен Неделчев от изпълнителния директор на ЦРЧР Татяна Калканова на проведената на 05.12.2017 г. в София  Валоризационна конференция.

ПГМСС с. Средище има  реализирани четири  проекта по европейски програми и в момента работи по пети. През годините гимназията има изградени взаимоотношения с три  професионални училища, една неправителствена организация и над 20 фирми в Полша, Турция и Италия.     

"Силистра Днес"

Related Posts

Първоначалната регистрация на МПС – временно с удостоверение от лицензиран пункт за технически прегледи

Коментарите са изключени за Първоначалната регистрация на МПС – временно с удостоверение от лицензиран пункт за технически прегледи

Калипетрово ще празнува 170 години от освещаването на храм “Св. Димитрий”

Коментарите са изключени за Калипетрово ще празнува 170 години от освещаването на храм “Св. Димитрий”

Рапърът Криско в Силистра , по случай Деня на Европа

Коментарите са изключени за Рапърът Криско в Силистра , по случай Деня на Европа

leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create AccountLog In Your Account