Убедителни победи за БК Доростол

Убедителни победи за БК Доростол

Момчетата на БК “Доростол” до 14 години продължават със страхотното си представяне в баскетболния шампионат. Днес в град Русе се изиграха мачовете от трети и четвърти кръг в заключителния етап на зона “Добруджа” .

Играчите на “Доростол” записаха две убедителни победа и затвърдиха първото си място във временното класиране. В първият двубой силистренци се изправиха срещу “Академик” (Варна) и ги разгромиха с 71:31. Втората победа също бе доста изразителни- 66:30 срещу “Евроинс Черно море”. С тези две победи баскетболистите , водени от Лъчезар Тодоров и Светлана Тодорова са без загуба в настоящата кампания.

Последният кръг от зона “Добруджа” ще се проведе на 4 март в град Силистра. Тогава в зала “Дръстър” отбора на “Доростол” ще излезе срещу “Дунав” (Русе) в супердербито на зоната. Русенският клуб също е без допусната загуба , което прави заряда и важността на мача на много високо ниво.

"Силистра Днес"

Related Posts

Бягство през границата към Румъния

Коментарите са изключени за Бягство през границата към Румъния

Кражба от търговски обект

Коментарите са изключени за Кражба от търговски обект

Окръжната прокуратура в Силистра протестира размера на наказанието на учителя по музика от Дулово, блудствал с 6 деца, и настоява за присъда 10 год. лишаване от свобода

Коментарите са изключени за Окръжната прокуратура в Силистра протестира размера на наказанието на учителя по музика от Дулово, блудствал с 6 деца, и настоява за присъда 10 год. лишаване от свобода

leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create AccountLog In Your Account