Дете изкара червен картон на Арменец

Футболистите от националният отбор по футбол на България са поздравили при прибирането си към тунела удареното от арменския футболист Газарян момче, което подаваше топките по време на мача България – Армения, спечелен от нашите с минималното 1:0.

В 76-тата минута на двубоя Божидар Атанасов, който е футболист в школата на Славия, спомогна за изгонването на арменския футболист Газарян.

Арменският нападател не издържа на напрежението от негативния резултат и уцели момчето с топката, което автоматично му изкара втори жълт и съответно червен картон.

На страницата си в социалната мрежа фейсбук младият талант е написал, че това е бил “най-якият ден в живота” му, а приятелите му не пропускат да се пошегуват с него и благородно да му завиждат за поздравите след мача от страна на футболистите на Любослав Пенев.

Божидар разкрива и какво му е казал четвъртият съдия, който го отстрани от пистата след случката: “Съдията ми каза “вън” и не ме остави да догледам мача в близост до терена”.

Това обаче едва ли има голямо значение за Божидар, който косвено има принос в първата победа на България по пътя към Мондиал 2014 в Бразилия.

"Силистра Днес"

Related Posts

leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create Account



Log In Your Account