Посещение в Европарламента е голямата награда осигурена от ГЕРБ – Силистра за написване на есе

Посещение в Европарламента е голямата награда осигурена от ГЕРБ – Силистра за написване на есе

„Дунав в моите мечти”, това е темата на есето, по което могат да пишат ученици от област Силистра по повод международния ден на река Дунав. Инициативата е на общинското ръководство на ГЕРБ-Силистра. Самата проява е планирана за 25 юни. В конкурса могат да участват ученици от цялата област с навършени 14 години.
Творбите ще се оценят от изтъкнати силистренски специалисти в областта на българския език и литературата. Потвърждение за участие в комисията са дали поканените българици Румяна Лебедова и Ванушка Димитрова, както и кореспондентът на БНТ и БНР от Силистра Маргарита Иванова.
Наградата за спечелилия първо място е осигурена от евродепутата от ГЕРБ Владимир Уручев – посещение в Европейския парламент в Брюксел.    Обявяването на победителя и връчването на наградите за второ и трето място ще се състои на празник в Дунавския парк на 25 юни 2011 г. от 17, 00 ч.
Крайният срок за представянето на творбите е 22 юни 2011г. Мястото за представяне на есетата – офиса на ГЕРБ-Силистра, ул. „Симеон Велики” №16, ет.2., Няма изисквания за обем. С оглед на анонимното оценяване на творбите, данните за автора следва да са в запечатан малък плик прикрепен към есето. Данните да съдържат: трите имена, училище, клас, населено място, домашен адрес, телефон и/или ел. адрес за контакти.

"Силистра Днес"

Related Posts

leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create Account



Log In Your Account