Три деца от област Силистра отличени в Националния конкурс за рисунка „Аз и Детското полицейско управление“

Три деца от област Силистра отличени в Националния конкурс за рисунка „Аз и Детското полицейско управление“

Три деца от област Силистра отличени в Националния конкурс за рисунка „Аз и Детското полицейско управление“

Три деца от област Силистра получиха награди за отлично представяне в Националния конкурс за рисунка „Аз и Детското полицейско управление“, организиран от Главна дирекция „Национална полиция“.

Днес директорът на ОДМВР-Силистра старши комисар Юлиян Караславов лично връчи грамота и награда на Алиса Тодорова, възпитаничка на СУ „Н.Й.Вапцаров“ в областния град, чиято творба е класирана на престижното трето място във втора възрастова категория. Той отбеляза старанието и таланта на Алиса и ѝ благодари, че достойно е представила областта ни в националното състезание. С подарък от общината към поздравите от свое име и от името на кмета д-р Юлиян Найденов се присъедини и г-жа Мария Харизанова, секретар на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. Директорът на училището г-н Калоян Нейков и инспекторът в Детска педагогическа стая Ирена Мърова също похвалиха момичето, пожелавайки му много бъдещи успехи.

Грамота от името на директора на ОДМВР-Силистра получи и преподавателят по изобразително изкуство в СУ „Н.Й.Вапцаров“ г-н Димитър Златев в знак на благодарност за дългогодишния му принос за отличното представяне на ученици от училището в художествени конкурси, организирани от МВР.

Още две деца от област Силистра получиха поощрителни грамоти и подаръци за достойно представяне в конкурса „Аз и Детското полицейско управление“. Вчера в ОУ „Васил Левски“ в село Яребица петокласничката Анел Севгин получи поздравления, грамота и подаръци от инспектора в Детска педагогическа стая Джина Минкова и от г-жа Йозлем Хамид, експерт в отдел „Образование“ при община Дулово.

Грамота и подаръци от полицията и от общината в Тутракан поднесе вчера на Борчин Юмер, ученичка от VIII „б“ клас на СУ „Йордан Йовков“ в града, инспекторът в Детска педагогическа стая Минчо Цвятков.

Преди дни в столицата бяха обявени 13-те победители в Националния конкурс за детска рисунка „Аз и детското полицейско управление“. Със свои творби в него участваха 87 ученици от цялата страна. С всички творби бе организиран благотворителен търг по време на състоялата се вчера церемония „Полицай на годината 2019, средствата от който ще бъдат внесени по сметката на Националната благотворителна кампания за подпомагане на децата на загиналите и пострадалите при изпълнение на служебните задължения служители на МВР.

"Силистра Днес"

leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create Account



Log In Your Account