Предстои изложението за строителни технологии – CONSTRUCT-AMBIENT EXPO

Предстои изложението за строителни технологии – CONSTRUCT-AMBIENT EXPO

Предстои изложението за строителни технологии – CONSTRUCT-AMBIENT EXPO

Българо-румънска търговско-промишлена палата кани български компании за участие в едно от най-големите международни изложения в Румъния за строителни технологии, оборудване и материали – CONSTRUCT-AMBIENT EXPO. Форумът, който събира производители, вносители и дистрибутори на стоки и услуги от строителството и свързаните с него сектори, ще се проведе от 9 до 12 април 2020 г. в изложбения център Ромекспо в гр. Букурещ.

CONSTRUCT AMBIENT EXPO дава прекрасна възможност за обмен на идеи на всички, които се интересуват от предоставяне на качествени продукти и услуги в строителния бранш.

Като официален и дългогодишен партньор на Ромекспо, Българо-румънска палата БЕЗПЛАТНО предоставя подкрепа на българските компании при тяхното представяне на изложенията. Екипът води цялата комуникация с организаторите, подготвя и подава документите на фирмите-участници, подпомага избора им на място за щанд. Компаниите, които членуват в Палатата, имат допълнителна отстъпка от 5% от цената за наемане на площ на изложението.

CONSTRUCT-AMBIENT EXPO 2020 ще се състои едновременно с 5 други свързани събития: Romtherm – изложение за инсталации за отопление, охладителна и климатична техника; Mobila Expo – изложение на мебели; Expo Flowers & Garden – за цветя, озеленяване и градинарство; Antique Market – изложение на антики и предмети на изкуството; Modexpo – изложение на текстил, конфекция, кожени изделия.

Повече за изложението, базовите финансови условия и съпътстващите форуми вижте тук.

"Силистра Днес"

Related Posts

leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create Account



Log In Your Account