Огромен интерес към абитуриентското ревю, организирано от силистренската организация на Жени-ГЕРБ (снимки и видео)

Огромен интерес към абитуриентското ревю, организирано от силистренската организация на Жени-ГЕРБ (снимки и видео)

Много голям интерес предизвика сред силистренци ревюто, организирано от силистренската организация на Жени-ГЕРБ. Ресторант „Булкрис”, където бе проявата се оказа тесен, за желаещите да се насладят на младостта и красотата. Организаторите споделиха, че идеята им е била провокирана от възможността да се рекламира продукцията на местни фирми, както и достъпността на младите хора – бъдещи абитуриенти, до продуктите предназначени специално за тях. В ревюто  участваха повече от десет фирми, предлагащи абитуриентски облекла, ежедневни и официални тоалети, както и аксесоарите към тях – чанти, обувки, бижута и накити. Силистренски фризьори и гримьори демонстрираха актуални прически и гримове.
Като манекени  дефилираха около30 представители на силистренски училища, които макар и без опит, само с ентусиазъм, хъс и много репетиции, се справиха професионално.
На всички тях, на фирмите участнички, както и на онези спомогнали за организацията на ревюта от името ЖГЕРБ, специални благодарности изразява областният ръководител на структурата Денка Михайлова.

"Силистра Днес"

Related Posts

leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create Account



Log In Your Account