Семейство Бекъм очакват четвърто дете

Семейство Бекъм очакват четвърто дете

Бившият английски национал и суперзвезда на “Манчестър Юнайтед” Дейвид Бекъм, който понастоящем е играч на американския “ЛА Галакси” отново ще става татко.  Новината бе съобщена от говорителката на Дейвид и Виктория Бекъм- Джо Милой.  До момента звездната двойка има трима сина- Круз на 5 години, Ромео на 8 години и Бруклин на 11 години. Най-големият от синовете на Бекъм вече е тръгнал по стъпките на баща си и тренира футбол в САЩ.
Джо Милой допълни,че семейството е много развълнувано, а Виктория Бекъм се надява, че най-после в семейството ще присъства още един човек от нежния пол.
Дейвид и Виктория са заедно вече повече от 11 години и се чувстват много  добре в САЩ, където футболиста се радва на огромен интерес, а бившата попзвезда и настоящ дизайнер Виктория се е отдала напълно на новата си професия.
През последните дни не бяха малко и спекулациите,че Дейвид Бекъм ще премине под наем в “Тотнъм”. От лондонския клуб обаче разкриха ,че няма да могат да вземат звездата. Въпреки това Бекъм ще поддържа форма, тренирайки с тима на “Тотнъм”.

"Силистра Днес"

leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create Account



Log In Your Account