Животът на убиеца от Симеоновград е застрашен

Животът на убиеца от Симеоновград е застрашен

23-годишният Данаил Георгиев се намира под непрестанна охрана, тъй като органите на реда се страхуват от саморазправа от страна на някое от почернените семейства. Въпреки че роднините на шестте деца, които в нощта срещу Великден Георгиев уби в Симеоновград, са заявили, че няма да търсят лично отмъщение, а ще разчитат на съда, мерките за сигурност около болничната стая на убиеца са засилени, съобщава Агенция Блиц. Това е ясен знак, че според полицията животът на 23-годишния шофьор е под въпрос.

Към този момент Данаил Георгриев е настанен в клиниката по ортопедия и травматология в пловдивската УМБАЛ „Св. Георги“, като според публикация на електронното издание podtepeto.com в една стая с него лежи затворник. Майката на младежа също е при него през цялото време, а пред вратата на стаята денонощно бдят и служители от сотаджийската фирма, която охранява болничното заведение.

Според последната информация от града под тепетата броят на охранителите, отговорни за безопасността на Данаил Георгиев, се е удвоил в последните няколко дни, което е ясен знак, че се готви нещо срещу убиеца, почернил България часове преди светлия празник.

Самият пишман-шофьор обаче едва ли е нясно със случващото се пред врата на болничната му стая. Въпреки че вече е контактен, Данаил не помни голяма част от случилото се в трагичната нощ. Резултатите от експертизата, която му е направена непосредствено след катастрофата, показва, че преди да се качи в колата, той е мешал бира и ракия, довели го до безпаметност.

В рамките на изминалия уикенд стана ясно и че исканата от родителите на убитите деца присъда за Данаил Георгиев е доживотна.

Ако съдът обаче постанови друго, кръв ще се лее повторно, категорични са близки на почернените семейства.

Информация и снимка: http://www.razkritia.com/

"Силистра Днес"

leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create Account



Log In Your Account