Непрекъснато работно време за издаване на български документи за самоличност

Непрекъснато работно време за издаване на български документи за самоличност

Непрекъснато работно време за издаване на български документи за самоличност

С непрекъснато работно време от 08:30 часа до 17:30 часа работят вече сектор „Български документи за самоличност“ в Силистра, паспортните гишета в РУ-Дулово и РУ-Тутракан, както и звеното „Квалификация, водачи и административно-наказателна дейност“ към сектор „Пътна полиция“. Мярката е въведена от ръководството на ОДМВР-Силистра поради повишеното натоварване в административното обслужване, а и за удобство на работещите граждани, които могат да посетят звената през  обедната си почивка

Както вече съобщихме, поради изтичането на голям брой лични карти и шофьорски книжки през тази година се очаква значителен наплив от хора, желаещи да подменят документите си, особено след края на месец март.

Припомняме, че гражданите може да се възползват от възможността за предсрочна подмяна на личните си документи преди изтичане на тяхната валидност. За удобство подаването на заявления като обикновена услуга може да се извърши по избор във всяко едно подразделение на сектор „Български документи за самоличност“ – в Силистра, Дулово или Тутракан, независимо на територията на коя община е заявен постоянният им адрес. За тези, които притежават валиден електронен подпис, подаването на заявление може да се осъществи по електронен път.

"Силистра Днес"

leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create Account



Log In Your Account