Слаб Доростол загуби и в Добрич

Слаб Доростол загуби и в Добрич

Шести пореден мач без победа записа отбора на “Доростол”. В съботния следобед на стадион “Дружба” силистренци трябваше да гостуват на аутсайдера в Източната “Б” група- “Добруджа”. 30-на членна агитка пристигна в град Добрич, за да подкрепя любимия си отбор, но в крайна сметка феновете останаха крайно разочаровани от безличната игра на “Доростол”. Гостите загубиха с 0:2 от добричлии и сякаш вече се простиха с надеждите за бараж.
“Доростол” излезе със следния състав: И. Димитров, Б. Николов, Г. Богданов, В. Маринов, М. Начев, С. Дончев, С. Станев, И. Дамянов, Е. Мартинов, Б. Беадиров, Е. Мехмед
За съжаление още в 15-та минута на мача старши-треньора Георги Иванов- Геша бе принуден да направи смяна, след като Станимир Станев отново получи контузия. На негово място в игра влезе Емануил Методиев. Първите 45 минути отегчиха зрителите на стадион “Дружба”, а голови положения липсваха и пред двете врати.
Второто полувреме отново започна със смяна в отбора на “Доростол”. В игра влезе Тихомир Ченешков, на мястото на получилия контузия Ерхан Мехмед. Очакванията през второто полувреме гостите от Силистра да покажат по-атакуващ футбол и да търсят победата на всяка цена не се оправдаха. Дори напротив- тотално хаотична и безлична игра.

Домакините от “Добруджа” започнаха да поглеждат по-често към вратата на “Доростол”. Между 50 и 55 минута стража Иван Димитров направи серия от няколко отлични спасявания, след като натиска на домакините стана осезаем. Голът се “печеше” и логичното се случи- в 68-та минута удар на Николай Илиев от 25 метра порази вратата на силистренци и резултата стана 1:0 за “Добруджа”. “Доростолци” с нищо не показаха, че търсят гол и продължиха да разиграват топката в собствената си половина. Крайното 2:0 оформи бившия играч на “Доростол” Ивелин Костов- Барона, който се възползва от грешка на защитата и прехвърли технично Иван Димитров.
След края на мача феновете на “Доростол” и президента Милен Пенчев бяха видимо разочаровани от играта на отбора.
В следващия кръг идната събота (14.05) силистренци приемат “Черноморец” (Поморие). Двубоят е с начален час 18:00 ч.

"Силистра Днес"

leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create Account



Log In Your Account