Завърши турнира Албена къп. Велимир Иванович дебютира за Доростол

Завърши турнира Албена къп. Велимир Иванович дебютира за Доростол

Днес се изиграха и последните мачове от турнира “Албена къп 2011”. Силистренският “Доростол” завърши участието си с класическа победа с 3:0 над юношеския национален отбор на България. Головете за “доростолци” отбелязоха Тодорин Димитров, Емануил Методиев и бразилски футболист, който е бил на проби в отбора. Кариоката обаче ще напусне тима на “Доростол”. Дебют със “синята” фланелка е направил Велимир Иванович. Очакваният с голям интерес сърбин, се е представил много добре и е загатнал за класата, с която направи сериозно име в българския футбол.

Въпреки победата “Доростол” завърши на предпоследното 4-то място в турнира.  Играчите на треньора Георги Иванов записаха победа, две равенства и една загуба.  Играта, която показаха силистренци обаче, дава повод за оптимизъм за предстоящия пролетен полусезон на “Б” група.

“Албена къп” бе спечелена от “Калиакра” (Каварна), които завършиха с 8 точки. На последното място без спечелена точка е юношеския национален отбор на България до 19 години.

Все пак “Доростол” не си тръгнаха от Албена без награда. Новото попълнение, защитникът Венцислав Маринов спечели индивидуалния приз за най-добър защитник на турнира. Припомняме,че Маринов премина в “Доростол” от отбора на “Спартак” (Варна).

"Силистра Днес"

leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create Account



Log In Your Account