Две загуби за юношите на Доростол

Две загуби за юношите на Доростол

С две загуби се върнаха от Добрич децата и юношите-младша възраст на “Доростол”. Младите “доростолци” гостуваха на тима на “Добруджа 1” на стадион “Дружба”. Децата, водени от Даниел Георгиев разочароваха и бяха разгромени с 3:0 от домакините.

Мачът при юношите-младша възраст също не започна добре. В 15-та минута след центриране от ъглов удар и неубедителна намеса на вратаря, домакините откриха резултата. В краят на първото полувреме “Доростол” съумяха да изравнят резултата, след грешка в защитата на “Добруджа”. За съжаление силите на силистренци не достигнаха и добричлии взеха трите точки- 2:1. Екипът на “Силистра днес” бе информиран за ужасното съдийство в мача на юношите-младша. Червен картон за реплики към съдията е получил Нурсел Ибрям от отбора на “Доростол”.

Следващата седмица (2 април) събота на стадион “Доростол” ще гостуват формациите на “Черно море 2” (Варна).

"Силистра Днес"

comments
  • Kakvo nqma da padnem… NA men mi izbiha zabite s kolqno i nqma karton . Ne vednaj igra4ite ni bqha premazvani i otnovo nishto .. Izmislena duzpa za “onezi” . 100 % duzpa sa nas ne be vidqna . Tozi sashtiq sadiq be i na onzi ujasen ma4 v Kavarna kogato stana incidenta s Vratarq Ni ..

  • leave a comment

    Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

    Create Account



    Log In Your Account