КНСБ с благотвортелна акция

КНСБ помага на 45 деца, загубили родителите си при трудова злополука

В навечерието на Коледа ставаме по-добри, забавяме забързания ритъм на ежедневието си, чуваме и виждаме по-добре, отваряме сетивата си, за да може да даваме и получаваме повече доброта и топлина!

Тази година, на деня на загиналите при трудова злополука – 28 април, КНСБ и Благотворителен фонд „Проф. д-р Желязко Христов” активираха дарителска кампания „Помогни на дете”. Целта е да се осигурят финансови средства за изплащане на месечни стипендии на деца, които са загубили родителите си при трудова злополука. Загиналите са миньори, полицаи, учители, шофьори, железничари и др., част от тях синдикални членове.

 КНСБ изплаща месечни стипендии на 45 деца. За да изпълняваме отговорностите си към децата, които съдбата е изправила пред изпитание са необходими по 25 хил. лв. средно на година.

Нека заедно да дадем топлина на деца, загубили родителите си при трудова злополука! Изпратете SMS на 17 777 с текст DMS POMOGNI. Цената на съобщението е 1 лв., която е незначителна сума за всеки от нас, но може да промени живота на едно дете!

Искрената ни молба е да подкрепите кампанията и периодично да препращате информацията до синдикални или други организации, предприятия, колеги и приятели, за да може да популяризираме инициативата и да успеем да осигурим подкрепа за нашите стипендианти!

Повече информация можете да получите тук: https://dmsbg.com/10493/dms-pomogni/

"Силистра Днес"

Related Posts

Пътна полиция стартира традиционната акция „Ваканция! Да пазим живота на децата на пътя!”

Коментарите са изключени за Пътна полиция стартира традиционната акция „Ваканция! Да пазим живота на децата на пътя!”

Полицията ще раздава брошури с информация за безопасност

Коментарите са изключени за Полицията ще раздава брошури с информация за безопасност

“Спаси живот! Намали скоростта!”

Коментарите са изключени за “Спаси живот! Намали скоростта!”

leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create Account



Log In Your Account