Мъж се обеси след кавга с колега пастир от Силистренско

Мъж се обеси след кавга с колега пастир от Силистренско

© Дарикнюз, архив
© Дарикнюз, архив

47-годишен пастир се е обесил в гората до с. Веселие, след скандал със свой колега, съобщиха от полицията.

Около 01.50 часа тази нощ в Районно управление «Полиция» – Приморско е получено съобщение за инцидент, възникнал в стопанска постройка за отглеждане на биволи, намираща се в село Веселие.

Свадата възникнала между 47-годишния М.Б. от село Върбица, област Щумен и 26-годишния Т.Н. от село Шуменци, област Силистра, работещи като пастири на животни. Малко преди спречкването двамата пастири били в селската кръчма, където по данни на свидетели употребили алкохол.

В резултат на възникнал скандал по битови причини между тях, М.Б. ударил с брадва по главата Т.Н., който е откаран в бургаската болница и е настанен за лечение с повърхностна рана на главата, без опасност за живота.

Пристигналите на местопроизшествието полицейски служители предприели незабавни оперативно-издирвателни действия за установяване на извършителя на деянието – М.Б. Същият е открит самообесил се на около 200 м. в гората в близост до местопроизшествието.

При първоначалния оглед видими следи от насилие не са открити, а трупа на М.Б. е откаран за аутопсия в МБАЛ – Бургас. Работата по случая продължава от служители на Районно управление “Полиция” – Приморско.

"Силистра Днес"

leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create Account



Log In Your Account