Полицейска хроника- 14.04

Полицейска хроника- 14.04

Снимка: Интернет
Снимка: Интернет

Силистра. Пет случая на кражба на електроенергия са установени вчера в село Бабук. Проверка показала, че домакинствата на Й.Д. (37 г.), Р.М. (45 г.), И.Р. (51 г.), Я.Р. (63 г.) и К.И. (68 г.) са присъединени към електропреносната мрежа по начин, непозволяващ пълно отчитане на потребената ел.енергия. По случаите са образувани досъдебни производства.
Дулово. Двама са заловени в момент на кражба в село Окорш вчера. Крадците били забелязани при обход от полицейски служител, обслужващ района. Мъжете – П.Д. (24 г.) и Р.Х. (35 г.), демонтирали и подготвили за изнасяне 10 предпазни решетки от отводнителни шахти от двора на бившето ДЗС в селото. Задържани са в полицейския арест за 24 часа, срещу тях е образувано досъдебно производство.
Незабавно производство е започнато в РУ „Полиция”–Дулово срещу водач, употребил алкохол. 23-годишният Ю.М. бил установен вчера в Дулово да шофира колата си с 1,32 промила алкохолно съдържание в издишания въздух. Задържан е за 24 часа, срещу него е образувано незабавно производство.


Пожарна безопасност и защита на населението. Две ламарини, опасно надвиснали от покрива на 6-етажна сграда по ул. „Добруджа” в Силистра, са отстранени от служители на група „Спасителна дейност” вчера. Няма пострадали.

"Силистра Днес"

leave a comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Create Account



Log In Your Account